Home » Despre Noi

 

DE 20 DE ANI SPRE EXCELENȚĂ

Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești este o instituție de învățământ superior privată fondată în 1991, fiind una dintre primele șase universități private din România acreditate de MECT, prin Legea nr. 242/23 aprilie 2002.

Universitatea funcționează în trei campusuri universitare situate în orașele Pitești, Râmnicu Vâlcea și Brăila și are sediul central în municipiul Pitești. În prezent, oferă programe de studiu în management și business administration, marketing, economie, finanțe, contabilitate, drept, științe ale comunicării, științe administrative. Cursurile de masterat oferă specializare în domeniile management, marketing, contabilitate și științele comunicării.

Universitatea Constantin Brâncoveanu este membră a European Network For Business Studies and Languages (SPACE), alături de alte 91 de universități din 25 de țări, precum și a Asociației Internaționale a Universităților, organizație mondială cu sediul la Paris, ce reunește instituții de învățământ superior din Europa, America, Africa, Asia și Australia.

În anul 2011, urmare a evaluării instituționale realizate de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Universitatea Constantin Brâncoveanu a primit calificativul maxim care poate fi acordat instituțiilor de învățământ superior din România: „GRAD RIDICAT DE ÎNCREDERE".