Home » Studenti » Burse Erasmus


Universitatea Constantin Brancoveanu derulează, prin Departamentul de Relații Internaționale, parteneriate cu 30 de universități europene în cadrul programului european de mobilități ERASMUS, oferind studenților peste 120 burse de studiu pentru anul universitar 2012-2013.

    Aceste burse îl scutesc pe student de plata taxelor de școlarizare la universitatea parteneră unde va studia, el primind, de asemenea, o bursă în bani care îl va ajuta să își acopere cheltuielile de ședere în afară.

    Mobilitățile internaționale oferite de UCB includ și 5 locuri la University of Arkansas from Little Rock unde studenți brâncoveni pot studia fără a achita taxe de școlarizare, dar pentru care nu primesc nici un fel de finanțare, trebuind să își asigure din surse proprii banii necesari cheltuielilor în afară.

    Erasmus Placement este o parte a programului de mobilități Erasmus prin care studenții primesc finanțare pentru efectuarea de internship-uri în Europa. Bursele Erasmus se adresează studenților la nivel de licență și de Masterat!

    Pentru informațiile referitoare la egilibilitate, proces de selecție, universitățile partenere etc., CLICK AICI!