Home » Stiri » 23 noiembrie - ZIUA ECONOMISTULUI

Ziua Economistului, 23 noiembrie, a fost marcata la Facultatea de Management și Marketing in Afaceri Economice din Braila printr-un seminar - dezbatere la care au participat studenti si cadre didactice iar invitat a fost dr. ec. Luminita Mihailov, Director Agentia de Dezvoltare Regionala Sud - Est.
Invitatul prezent la eveniment a explicat studenților modul de funcționare a fondurilor structurale, rolul bugetului constituit la nivelul Uniunii Europene în a finanța diverse programe operaționale, precum și metodologia utilizată de către managementul proiectelor cu finanțare externă. Dezbaterea s-a concentrat în continuare pe Programul Operațional Regional Sud – Est 2021 – 2027, prezentat punctual de către doamna Director Luminița Mihailov, cu obiective de politică, obiective specifice și priorități.
Facultățile economice din centrul de la Pitești al Universității Constantin Brâncoveanu au sărbătorit Ziua Economistului printr-un eveniment care a reunit studenții din anul I de la licență și master. Aceștia au participat activ, prezentând fiecare un economist român. Moderatorii evenimentului au fost: conf. univ. dr. Savu Mihaela și conf. univ. dr. Teselios Delia.

Mulțumim tuturor pentru participare și urăm La mulți ani !” întregii comunități de economiști.