• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

Eveniment de Orientare în Carieră și Dezvoltare Personală BuzzCamp

Eveniment de Orientare în Carieră și Dezvoltare Personală BuzzCamp

Ești la început de drum în cariera?

Știi cum să dai startul creșterii tale profesionale?


Hai la BuzzCamp 26 pentru a-ți răspunde la aceste întrebări și a-ți clarifica acel “De ce?” din spatele provocărilor peste care dai atunci când încerci să te angajezi.

Evenimentele noastre au venit mereu cu surprize plăcute pentru participanții noștri. De data aceasta ai șansa de a câștiga un voucher eMAG  în valoare de 300 de lei și un premiu din partea ECDL România.

 Dăm startul înscrierilor pentru ediția cu numărul 26 a evenimentului BuzzCamp din Bucureșți, Ploiești, Pitești, Craiova și Constanța. Acesta va avea loc în data de 28 octombrie, între orele 10:30-14:00, pe platforma Zoom. Și totuși, nu ți-am spus despre ce și despre cine este BuzzCamp. BuzzCamp este cea mai longevivă serie de evenimente de orientare în carieră și dezvoltare personală din România, fiind activi de … nu mai mult de 13 ani :). Hai să fie cu noroc pentru tine în cel de-al 13-lea an de activitate al nostru.

 Dacă ai între 19 și 27  ani te așteptăm la eveniment pentru a-ți crește network-ul necesar dezvoltării carierei tale alături de speakeri din companii de top din România. Companiile prezente la BuzzCamp sunt în căutarea tinerilor studenți și absolvenți dinamici și cu dorința de a învăța lucruri noi.

 Nu uita că obiectivul principal al acestui eveniment este inserția tinerilor pe piața muncii prin recrutarea specializată, realizată cu ajutorul experienței și dedicării Inspire Group. Îți oferim toate aceste servicii din dorința de a ajuta tinerii profesioniști.

 Înscrie-te și rezervă-ți locul gratuit la cel mai așteptat eveniment al toamnei: http://buzzcamp.ro/inscriere/ și vei primi o diplomă de participare recunoscută de angajatori.

 

Mai jos găsiți programul evenimentului cu mențiunea că acesta va fi actualizat frecvent și pe site-ul evenimentului: www.buzzcamp.ro:

 10.30 - 12:00 – Conferința debate, la care vă recomandăm să pregătiți întrebările pentru reprezentanții companiilor. Printre aceștia îi amintim pe: Telus International, ECDL Romania și … . Vor fi abordate următoarele teme:

             Building the Basis of your Career

De ce este reprezentat fundamentul cariere? Există vreo formulă matematică prin

care îți poți da seama dacă vei avea succes, în funcție de abilitățile și entuziasmul de care dai dovadă pe piața muncii?

             Construction of Personal Skills

Cât de mare este un skill mic? Cât de importante sunt abilitățile personale atunci când îți cauți un loc de muncă?

             Engineering your Own Career Strategy

Cum poți deveni inginerul carierei tale?

             Leadership vs management.

Care este balanța dintre leadership și management?

 

12:00 - 12:30 – pauză

 

12:30 - 14:00 – Webinar-ul companiei Telus International unde îl vom avea ca speaker pe Florin Hulea ce ne va prezenta tema ”No experience? No Problem”.

-sfaturi și trucuri pentru procesul de aplicare;

-crearea CV-urilor;

-pregătirea pentru un interviu online;

-ce poți învăța și îmbunătăți după fiecare interviu.

Tot ce trebuie să știi pentru a te pregăti pentru o călătorie de succes în carieră.


La tombolă veți avea șansa de a câștiga un voucher eMAG în valoare de 300 de lei, un premiu din partea ECDL România, plus un kit surpriză și job-uri.

Înscrie-te gratuit la Maratonul Carierei BuzzCamp26 http://buzzcamp.ro/inscriere/

Noi te ajutăm să îți găsești job-ul potrivit pentru TINE!