• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

GALADE, un eveniment despre dezvoltare personală

Te-ai întrebat vreodată cum poți să te cunoști mai bine? Ori dacă ești conștient de valorile tale? Sau ce poți să faci pentru a evolua, astfel încât sa devii persoana pe care o visai să fii de când erai copil?


Pe 14 octombrie, La GALA.D.E. participanții au avut ocazia să își răspundă la aceste întrebări și să se redescopere. 

Evenimentul realizat în parteneriat cu asociația ADE, Acționăm, Dăruim, Educăm, a constat în trei workshopuri de dezvoltare personală. 

1. ”Cine ești cu adevărat?”-Cristian Stan.

2. “Introducere în lumea banilor”-Cătălin Stîrcu.

3. “Puterea întrebărilor”-Olimpia Doru.

Cristian Stan a renunțat la cariera sa de notar pentru a ajuta mii de oameni să se accepte și să se vindece. Autorul best sellerului “Arta De A Te Iubi” este fondatorul celei mai mari comunități de dezvoltare emoțională din România, cu peste 800.000 de membri. Atelierul lui explica de ce este important să îți vindeci traumele personale pentru a putea comunica eficient și dezvolta relații sănătoase și autentice cu cei din jurul tau.

Cătălin Stîrcu este un exemplu ideal pentru ipoteza noastră. Cu o experiență de peste 8 ani de lucrat cu oamenii, timp în care a profesat în domenii vaste, Cătălin este în prezent manager în cadrul unei companii și va participa în calitate de speaker la atelierul “Introducere în lumea banilor”. 

Dorința de a revoluționa viețile oamenilor și deschiderea profesională către sectorul economic l-au făcut dornic de a împărtăși cu noi secretele din spatele unui lider de succes.

O persoana activă, responsabilă și determinată să arate lumii că femeile pot ținti mai sus. Personalitatea puternică și dorința de a fi aproape de oameni a Olimpiei Doru o fac un speaker ideal pentru GALADE. Un exemplu viu, care a ales să transforme o zi obișnuită într-o zi de pregătire, învățătură, șlefuire și revoluție a sinelui, ne-a prezentat pe 14 octombrie importanța dezvoltării personale în viața noastră.