• Banner interior Universitatea Constantin Brancoveanu

Seminar interactiv despre pensii și asigurări

Seminar interactiv despre pensii și asigurări

Facultatea de Management-Marketing în Afaceri Economice Brăila a organizat la finele lunii aprilie seminarul interactiv „Pensiile private şi asigurările de viaţă – instrumente de investire”.


Invitatul special, domnul dr. ec. Sorin Enache, director economic al Casei Judeţene de Pensii Brăila, conferenţiar universitar şi specialist cu experienţă vastă în domeniu, a prezentat în faţa publicului format din studenţi şi cadre didactice cele mai importante aspecte referitoare la oportunităţile de protecţie şi investiţii generate de sistemele naţionale de pensii private şi asigurări de viaţă în contextul climatului economic şi social actual.


Prin folosirea celor mai moderne tehnici de expunere, însoţite de dialogul permanent cu sala generat de întrebările oportune şi aplicate adresate de public, domnul dr. ec. Sorin Enache a reuşit să transmită, într-un mod empatic, informaţii de mare actualitate şi sugestii bazate pe rapoarte de profil, statistici recente şi propriile analize şi constatări, demersul dumnealui fiind apreciat ca deosebit de util şi interesant pentru toţi cei prezenţi.